torstai 26. heinäkuuta 2012

Yhdeksäs opas Ekirjat (Passiivinen $1+/päivä)

Ekirjojen (ebook) kopioiminen netistä ja myyminen on laitonta. Mikään ei kuitenkaan kiellä idean varastamista. Kokeilin hommaa vähän aikaa sitten menetelmällä, että laitan hommat käyntiin ja annan sitten rahan virrata ajan kanssa kukkarooni.  Tulokset olivat mielestäni vähintääkin hyvät!
 

Paiskin niska limassa hommia 2 ja puoli päivää ladaten kaikki ilmaiset englanninkieliset ekirjat aiheesta ''How to make money online'' mitä netistä löysin. Kun materiaalia oli tarpeeksi, kirjoitin jokaisesta oman versioni omalla nimelläni muuttaen sisältöä ja lisäten pari omaa juttua mukaan. Omat versiot muutin pdf-tiedostoiksi (kuten ekirjat yleensä ovat) ja laitoin ne myyntiin Etsyyn $10 kappale. Viimeistelin vielä mainostamalla ekirjoja suosituilla nettimarkkinointifoorumeilla ja ostin Fiverristä mainostusta $5.

Myöhemmin kävin tsekkaamassa, oliko kauppoja tullut ja olihan niitä!
Jokainen, jolta englanti taipuu pystyy tekemään saman perässä saaden aikaan passiivisen tulonlähteen. Ainoa työ, mitä täytyy tehdä on alussa. (Tietenkin jossain kohtaa ekirjojen sisältö alkaa vanheta, jolloin on hyvä kirjoittaa uusia)

Lyhennetty ohje:
Vaihe 1.Valitse aihe, josta tiedät paljon ja uskot aiheeseen liittyvien kirjojen menevän kaupaksi.
Vaihe 2.Lataa ilmaisia (tai maksullisia) ekirjoja netistä valitsemaasi aiheeseen liittyen. Näitä voit löytää Rahantekokoneen 'ilmaiset apuvälineet'-osiosta myöhemmin.
Vaihe 3.Kirjoita jokaisesta ekirjasta oma versio omin sanoin Wordiin lisäten hieman omaa tekstiä. Käytä hyvää ja tarpeeksi suurta fonttia ja lisää tarpeeksi (omia/ei kenenkään!) kuvia.
Vaihe 4.Muuta word-tiedosto pdf-muotoon esim. täällä
Vaihe 5.Rekisteröidy Etsyyn ja laita kirjat myyntiin sopivaksi katsomallasi hinnalla. Mieluummin liian kallis kuin liian halpa.
Vaihe 6. Mainosta kirjaa eri tavoin. Voit esim rekisteröidä kirjasi clickbankkiin, jolloin maksat osinkoja mainosmiehillesi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti