torstai 5. heinäkuuta 2012

Treidaus

Nyt on alkanut kiinnostamaan valuuttakauppa. Valuuttakauppa eli treidaus on palkitsevaa liiketoimintaa, jonka avulla miljoonat yksityissijoittajat hankkivat elantonsa. Homman idea on käydä kauppaa eri valuutoilla myyden ja ostaen niitä, samalla keinotellen kurssien kanssa siten, että jää itse voitolle.
Aluksi löysin vain jotain miniblogeja, joissa yhtään selittämättä tuputettiin jotain tiettyä meklaria. Löysin kuitenkin normaalia pidemmän etsimisen jälkeen laadukkaan suomalaisen opassivun, joka selittää perusteellisesti mistä on kyse. Itse en vielä ole uskaltanut alkaa oikealla rahalla treidaamaan, vaan harjoittelen vielä leikkirahalla. Odotan jo innolla palkkaa, että voisin tallettaa 100e treidaustilille.

http://www.fx-trading.fi/

Tällä sivulla kerrotaan myös ''huijarimeklareista'', jotka hyötyvät, kun sinä teet tappiota ja tappiosi varmistamiseen heillä on monenlaisia keinoja. Itsellä on ainoastaan yhdestä huijarimeklarista kokemusta. Etoro on tämän meklarin nimi, asiakaspalvelu oli alusta alkaen epäilyttävää, kun tiliä avatessa joku soittaa ulkomailta aasialaisella aksentilla ja alkaa englanniksi udella treidaustilistäsi, että milloin aijot alkaa sijoittaa oikeaa rahaa. Taustalla kuului outo melu, joka lisäsi epäilyjäni. Asiakaspalvelun alentuvaaan sävyyn puhuminen 'right, sir' ei ainakaan minuun uponnut. Etorosta on tosi vaikeaa/mahdotonta poistaa tiliä ja joka päivä tulee ''daily trading signals'' - niminen sähköposti. En suosittele, vaikkakaan minulla ei ole muuta kokemusta, kun leikkirahatili!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti