torstai 21. kesäkuuta 2012

Toinen opas (~$12 päivässä)



Toinen opas 
Vaihtoehtoinen pikkurahan tienaustapa opas 1:sen tavalle. Tuloja on aika vaikeaa ennustaa, ne ovat riippuvaisia omasta toiminnastasi.
Homman nimi on Fiverr 
www.fiverr.com
Fiverr on sivusto, jossa voit ostaa tai myydä minipalveluita. Saat $4 per palvelu, tai maksat $5 per palvelu (Fiverr nappaa $1 välistä). Fiverrissä on vaikka minkälaista palvelua. Eräs palvelu on tehdä logoja ja myydä niitä. Ei tarvitse edes osata käyttää photoshoppia, että pääsisi tästä ainakin siihen pettuleipään kiinni.
1) Käytä logojen teko-ohjelmia. Kaksi toimivaksi todettua ovat AAA logo ja Sothink Logo Maker. Ne ovat maksullisia, mutta löytyvät ilmaiseksi ladattavina, kun googlettaa. Kirjoita googleen vaikka Sothink Logo Maker free download. Molemmat ohjelmat ovat helppoja käyttää, parissa tunnissa on jo aika velho. Jos tuntee itsensä epävarmaksi, voi etsiä vaikka Youtubesta ohjeita käyttöön.
2) Rekisteröidy Fiverriin. Tee mainosvideo palvelullesi, katso vaikka muiden videoista mallia. Videossa voit esiintyä sinä, tai se voi olla jokin ohjelma, joka kuvaa tietokoneesi ruutua. Usko pois, video on erittäin tärkeä myynnin kannalta, kälynen video on paljon parempi, kuin ei videota. Video menee hyväksyttäväksi ennen kuin se tulee näkyviin. 
3) Noniin, nyt etsi ''logo'' tai ''logos'' sivun Search-työkalulla. Klikkaa rating ja tsekkaa ensimmäiset 5 myyjää. Kopioi heidän taginsa ja laita samat itsellesi. Valitse palvelullesi samankaltainen otsikko, kuin näillä parhaat arvostelut saaneilla myyjillä. Kiinnitä huomiota avainsanaan (logo) ja katso, kuinka monta kertaa myyjä käytti sitä otsikossaan ja palvelun tiedoissa. Nyt yritä käyttää itse yhtä monta kertaa, mutta älä nyt kuitenkaan suoraan kopioi toisen tekstejä. Tagit ovat eri asia.
4) Luo toinen tili (älä samalla selaimella, jos et omista kuin yhden selaimen, pyydä vaikka kaveriasi luomaan tili). Nyt osta toisella tilillä myyjätilisi palvelu. Menetät tässä $1, mutta se on sen arvoista, usko pois. Nyt voit nääs (Tampereelta nääs ;)) antaa positiivisen kommentin pääasiallisen tilisi palvelusta! Älä liioittele mitenkään kauhean läpinäkyvästi, kuten; "OMG HE IS THE BEST IN THE WORLD I LOVE HIM PLEASE BUY NOW HE IS THE MOST TRUSTING SELLER ON FIVERR.'' Tällaiset kommentit saa ihmisten epäluulot heräämään. Psykologista, yksikin hyvä arvio tuotteesta moninkertaistaa mahikset, että joku luottaa suhun ja tilaa palvelusi. 
Näiden vaiheiden jälkeen pitäisi alkaa tilauksia tulemaan.  Saat siis $4 yhdestä tilauksesta. Yritä tehdä logot huolella, niin saat hyvät arvostelut -> enemmän tilauksia -> enemmän rahunaa. Hyvien arvosteluiden määrä on suoraan verrannollinen tuleviin tilauksiin.
Fiverr maksaa paypalin kautta, maksaminen kestää noin 2vk joka on hidas.
Jotkut tekee netissä rahaa toteuttaakseen unelmansa.. Jonkun unelma on ostaa Xbox 360, ihan ymmärrettävää, kun itsekin tulee pelailtua paljon. Tosiasia on, että kannattaa ainakin tällaiset pikkurahat sijoittaa suurempaan. Kohta onkin varaa ostaa vaikka 5 Xboxia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti