tiistai 26. kesäkuuta 2012

Viides opas ($60-75 päivässä)


Tässä viides opas, jonka avulla opiskelija tienaa $60-75 päivässä työskentelemällä kotoa. Ei investointeja. Englannin kielen taito pakollinen!
1. Ala laadukkaaksi ja näkyväksi artikkelien kirjoittajaksi:
Ensimmäinen ja tärkein askel on tulla näkyviin. Kukaan ei osta tuotostasi, jos he eivät tiedä, että olet olemassa. Sinun täytyy astua esiin ja se onnistuu, kun rekisteröidyt freelance - sivuille.
Rekisteröidy näihin aluksi:
Freelancer.com
Elance.com
Näillä kahdella sivulla on paljon työpaikkoja ja saat työtä jos vain haluat tehdä sitä. Nyt saatat kysyä, miksi pitäisi kirjautua vain kahdelle sivulle. Noh, haluan että rakennat portfoliosi näillä kahdella pääasiallisella freelancesivulla aluksi, koska sen avulla saat enemmän ja parempipalkkaisia töitä.
Kukaan näillä sivuilla ei halua palkata freelanceria, jolla on vain pari tai ei yhtään arvostelua. Keskity nyt näillä kahdella käyttäjätilillä siihen, että saat työt tehtyä ajoissa ja siihen että työsi tyydyttää asiakkaittesi tarpeet.
Portfolion kasvettua sinulle maksetaan enemmän pienemmästä työstä. Tiedän kirjoittajan, joka voi laskuttaa $15 yhdestä 500 sanan artikkelista. 
Sinäkin voit päästä sinne myös, mutta sinun on keskityttävä työhön ja oltava ahkera, koska raskas työ kantaa hedelmää. No pain, no gain.
Oletan, että osaat jättää tarjouksia työpaikoista, jotka liittyvät kirjoitusprojekteihin, koska se on lapsellisen helppoa! Pyöti sivuilla hetki, niin opit.
2. Tutkimus
Tässä ovela osuus. Jos kirjoitat artikkeleita perinteisellä tavalla, eli ensin teet tutkimusta aiheesta ja sitten kirjoitat virheettömän tekstin, menee työhön tuhottomasti aikaa ja vaivaa! Rehellisesti sanottuna olen itse todella laiska, joten ratkaisu on sivusto:
www.4minutearticles.com
Se on helppokäyttöinen sivu, joka tuottaa korkeatasoista sisältöä artikkeleihin. Säästää aikaa niin per_eleesti
Näin: 
-Etsi hyvälaatuinen artikkeli ja liitä se ensimmäiseen laatikkoon.
-Kirjoita artikkeli omin sanoin toiseen laatikkoon
Ohjelma auttaa keskittymään ja työ tulee tehtyä 3 kertaa normaalivauhtia nopeammin. Nyt ei tarvitse pelata kaikenmaailman muistikirjojen, wordien sun muiden tekstityökalujen kanssa.
3. Ominsanoin kertomisen kikkoja
Käytä 4mitutearticles.com - sivustoa. Etsi alkuperäiset artikkelit googlettamalla. Käytä alkuperäisistä artikkeleista saamaasi inspiraatiota oman laadukkaan artikkelin kirjoittamiseen. ÄLÄ KOPIOI ARTIKKELEITA! MERKITSE LÄHTEET, JOS LAINAAT SUORAAN!
Googletusohje: haluan etsiä avainsanaan liittyvää artikkelia anyarticledirectorysta
''avainsana'' site:anyarticledirectory.com
4. Optimointi
Sivusto tarjoaa myös toimintoja muokata sisältöä, että olet kirjoittanut ja tehnyt siitä SEO-ystävällisen. SEO ystävällinen sisältö on todella tärkeää Top Google rankingissa.
Ilman hyvää sisältöä et tule selviämään SEO kamppailuissa ikuisesti, mutta hyvillä linkeillä ja sisällöllä näyt googlessa ensimmäisten joukossa.
Kun painat nappia ''Send the Optimizer'' toisena olevan laatikon alapuolella, voit lähettää uudelleenkirjoitetun sisällön kolmanteen laatikkoon ja laatikko numero 4 on SEO tarkistuslista sisällölle.
Tee nyt muutokset tarkistuslistaa apuna käyttäen ja paina ''Refresh the Optimizer''. Nyt näet, onko sisältösi HUONO, HYVÄ tai ERINOMAINEN!
Sitten tallennat ja siirryt seuraavaan artikkeliin.
5. Viimeiset vaiheet:
Kun työ on valmis, toimita artikkelit ja toimita myös tarkistuslista eri tekijöistä, joilla on merkitystä projektin Google-rankingin kanssa (saat sen 4minutearticles.com - sivulta).
Kun annat heille tarkistuslistan varmistat, että he antavat sinulle hyvät arvostelut. Tahdot hyviä arvosteluja, koska niiden avulla voit laskuttaa enemmän, työskennellä vähemmän ja tulet useammin valituksi projekteihin, jotka kiinnostavat sinua.
6. Vinkkejä:
* Huolehdi siitä, että työ on määräaikana valmis.
* Laskuta alussa vähän tai tee vaikka ilmaiseksi, koska työn saaminen on elintärkeää, että saat arvosteluja. Kun sinulla sitten on monta hyvää arviota, voit alkaa laskuttaa enemmän.
*Pidä kommunikoiminen jatkuvana ja meilaa työnantajalle kerran päivässä ja kerro hänelle, miten olet edistynyt. Tämä on tärkeää!
*Pidä suhteet hyvinä, koska monet joille kirjoitat artikkeleita tulevat myöhemmin ja tilaavat sinulta lisää artikkeleita ja jos olet hyvä kirjoittaja, ei koskaan ole hiljaista hetkeä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti