keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Ensimmäinen opas ($5 päivässä)

Eka opas
Yksinkertainen tapa tienata 5 dollaria päivässä

$5 päivässä x 365 päivää = $1825 vuodessa (tästä on hyvä aloittaa)
Helppo homma ansaita vaikka Runescape memberi. Tässäkin on oltu. ;)



1. Eli kirjaudu allaolevaan:
http://www.postloop.com
2. Kun olet kirjautunut, täytyy sinun kirjoittaa 10 viestiä heidän pääasialliselle foorumille, että pääsisit hyväksytyksi. (Ja kannattaa muuten varmistaa, että kirjoittaa laadukkaita viestejä ja että ei ole kirjoitusvirheitä)
Pääset sivulle, jossa sinun täytyy kirjoittaa 10 viestiä näin: klikkaa FORUMS. Tämä vie sinut sivulle, jossa on iso keltainen laatikko ylhäällä, jossa kerrotaan mitä täytyy tehdä seuraavaksi. Seuraa nyt ohjeita, jotka ovat laatikossa!
Juu, aika vaikeimman kautta on joku insinööri suunnitellu. Mikäs niillä on kun ei tee siitä helpompaa...
3. Kun saat hyväksynnän, liity mahdollisimman monille foorumeille. Kannattaa myös sitten käyttää samaa nimeä ja sähköpostiosoitetta kaikilla foorumeilla niin on helpompaa ja nopeampaa.
4. Kun olet kirjautunut foorumille, älä kirjoittele mitään saman tien. Ensin mene takaisin postloopiin ja klikkaa 'FORUMS' nyt aukeaa iso lista foorumeita. Etsi se foorumi, johon rekisteröidyit äsken ja paina vihreää plusnappia oikealla puolella. Nyt kirjoita ne tiedot, joilla kirjauduit foorumille.
5. Nyt voitkin aloittaa postaukset foorumille, aloita vaikka esittäytymisellä, sano hei ja kerro vähän itsestäsi.
6. Jonkun ajan päästä sinut arvioidaan kirjoitustesi perusteella. Mitä suuremman pistemäärän saat, sitä enemmän tienaat rahaa. Kirjoita siis laadukkaita viestejä, älä spämmi.
Tällä hetkellä mun täytyy kirjoittaa 100 viestiä päivässä, että saan 5 dollaria päivässä. Olen muuten kirjautunut 10 eri foorumille, niin ei tartte kun 10 viestiä per foorumi.


Yks kikka miten saat nopeesti rahaa: Värvää pari kaveria/sisarusta/mummoa/kaimaa/you-name-it mukaan ja aloittakaa joukkokeskustelu foorumeilla. Näitä ei katsota yleensä spämmiksi ja saatte helposti rahaa ;)


Ja saa tosiaan kysellä, jos on epäselvää. Laittakaas palautetta, miten ootte onnistunut!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti