sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

Kolmas opas ($10+ päivässä)

Laiskan sian spesiaali ;)
Tekniikka: rekisteröidytään nettideittailusivulle mainostusohjelmaan (affiliate program) ja hankitaan asiakkaita.
AdultFriendFinder on yksi sivu, jolla on kyseinen ohjelma
adultfriendfinder.com
IWantU maksaa enemmän, mutta affiliate ohjelmaan on vaikeampi päästä mukaan.
iwantu.com
1. Hanki online deittailuoppaita (kirjoja/videoita/seminaareja) netissä. Tässä tapauksessa etsimme oppaita, jotka keskittyvät yhdyntään pääsemiseen. Kopioi ne ja tiivistä ekirjaksi (ebook). Kirja sais olla noin 5 sivua pitkä, koska liian pitkästä tai lyhyestä saa vähemmän rahaa. Nimeä kirja houkuttelevalla nimellä, kuten ''$50 Underground Online Dating Guide - Only sold to 10 people"
2.Mainitse deittailuoppaassa sivut, jotka ovat muka sinulla toimineet parhaiten. 2 eri deittisivua on hyvä määrä ja lisää linkit näihin sivuihin. (siis mainostuslinkit, joiden kautta saat rahaa, kun joku käyttää niitä rekisteröitymiseen)
3.Nyt uploadaa tämä ekirja nettiin ja mainosta sitä. Rapidshare on hyvä sivu tiedoston uploadaamiseen. Mene foorumeille ja erilaisille sivuille mainostamaan kirjaa. Sano, että sen avulla saat aina ekoilla treffeillä nettideittien kanssa. Kiva kikka on myös väittää, että on ostanut kirjan netistä ja maksanut siitä suuren summa esim. 50 dollaria.
4.Mainosta ja keksi vakuuttavia tarinoita, miten pääset aina pukille.
5.Katso, kun affiliate tilastot kasvaa eksponentiaalisesti.
En ole itse kokeillut tätä keinoa, mutta se toimii. Gurujen mukaan ei olisi ongelmia saada yli 10e päivässä.
Kasasin esimerkin ekirjasta, voit ottaa omaan käyttöön, mutta laita omat affiliate linkit! Käy lataamassa -> https://rapidshare.com/files/935487818/The_book_of_love.pdf

2 kommenttia:

  1. Saanko tekijän oikeus rikkomuksesta tuomion jos lataan tämän myyntii sinun linkeilläsi (ihan vaan tukeekseni sinua) eli siis annatko oikeuden käyttää tätä kaupallisessa käytössä ?

    VastaaPoista
  2. Mainitsin jossain tekstissä, että mitä vaan voi ottaa omaan käyttöön, kunhan vain kirjoittaa sen omin sanoin. Toki voit tukea sivuani vaikka levittämällä linkkiä.

    VastaaPoista