torstai 9. elokuuta 2012

Yhdestoista opas ($50+/päivä)


Suomalaisia on erittäin vaikeaa saada lataamaan tiedostoja PPD-sivuilta, joissa täytyy ennen latausta suorittaa kysely. Tämä siksi, että suomalaisille suunnatuissa kyselyissä on aina pakollinen kestotilauksen aloittaminen 32e/kk. Kuka haluaisi maksaa 32euroa kuukaudessa siitä, että saa ladattua tiedostosi?

On olemassa myös PPD-sivustoja, jotka maksavat latauksista vähemmän, $20/1000 latausta. Näillä sivuilla ei kenenkään tarvitse suorittaa kyselyitä, jonka vuoksi latauksia tulee huomattavasti enemmän. 

Tässä suosituimmat PPD-sivut ilman kyselyitä:





Näillä on helppo tehdä rahaa.

1) Lataa netistä uusimmat pelit, elokuvat, musiikit ja aikuisviihteet.

2) Uudelleennimeä tiedostot siten, että laitat forumien, joissa aijot mainostaa, nimimerkkisi jokaisen perään.

3) Lataa tiedostot johonkin ylläolevista PPD-sivuista.
4) Mainosta linkkejäsi erilaisilla foorumeilla. Käytä aikaa langan suunniteluun, tee hieno download-banneri, lisää paljon kuvia ja tietoa mainostamastasi tiedostosta. 


Linkkejä voi mainostaa jokaisella warez-sivulla ja tuhansilla pornosivuilla. (Uusimmat aikuisviihteet voi ladata sivulta pussytorrents.org)

On täysin realistista saada 500 latausta päivässä hyvin mainostetulle tiedostolle. Kun hyvinmainostettuja tiedostoja onkin 5, voi saada 2500 latausta päivässä. 2500 Latausta tekee $50, jos sivusto maksaa $20/1000 latausta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti