tiistai 24. heinäkuuta 2012

Uploadpay -> Sharecash

Siirryin monien bugien takia Uploadpaysta Sharecashiin väliaikaisesti. Sharecash on samankaltainen kuin Uploadpay, mutta maksaa vähemmän (~$0.65/lataus). Sharecash vaikuttaa ulkoasultaan paljon paremmalta, mutta siinä on pari huonoa puolta! Latasin eilen aamulla youtubeen ja sharecashiin musiikkia ja laitoin youtubevideoista linkit sharecash latauksiin. Vielä eilen illalla oli tuloni $3.60 ensimmäisenä päivänä, mutta kun tänään kirjauduin, oli lataamani musiikit ja ansaitsemani tulot poistettu. No, syy on selvä; en omistanut tekijänoikeuksia materiaaliin!
Sharecashin kyselyt, jotka asiakkaan on suoritettava päästäkseen käsiin tiedostoon jota jaat sivulla, ovat ainakin suomalaisille erittäin huonot! Suomalaiset joutuvat ilmoittamaan puhelinnumeronsa ja liittymänsä, joka saa useimmat epäluuloisiksi. Uploadpay ei tarjonnut ollenkaan kyselyitä suomalaisille.
 Mahdollisesti lähetän hakemuksen johonkin CPA-yhtiöön tai sitten joudun kehittämään oman brändin, jota mainostan ja laitan ladattavaksi. Tiedostojen sisällöstä valehtelu on eräs tapa tienata, mutta se ei kestä kauaakaan eikä tienaa paskaakaan, koska tulee negatiivista palautetta.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti